• Αρχιτεκτονικές Μελέτες
 • Βιοκλιματικός Σχεδιασμός
 • Αρχιτεκτονική Τοπίου
 • Αρχιτεκτονική Αποτύπωση / 3D

 • Επίβλεψη – Κατασκευή
 • Ανακαινίσεις
 • Άδειες Κατασκευής
 • Άδεια Λειτουργίας

design_it

.

Αν θέλετε να αλλάξετε ή να ανανεώσετε οποιοδήποτε αντικείμενο του χώρου σας χωρίς να προχωρήσετε σε πλήρη ανακαίνιση τότε το DESIGN IT σας αφορά άμεσα! Πατήστε εδώ για να γνωρίσετε όλες τις δυνατότητες που σας προσφέρει η νέα μας υπηρεσία DESIGN IT!

COLOR_IT

.

 Αν θέλετε να διαλέξετε τα κατάλληλα χρώματα για τον χώρο σας ή για το αντικείμενο που θέλετε να βάψετε και παράλληλα να δείτε πως θα φαινόταν ο χώρος -πριν ακόμα βαφεί- τότε η υπηρεσία COLOR IT σας ενδιαφέρει άμεσα! Πατήστε εδώ για να γνωρίσετε όλες τις δυνατότητες που σας προσφέρει η νέα μας υπηρεσία COLOR IT!

We're OFFICE4

WE DREAM.

Ονειρευόμαστε το φρέσκο, το διαχρονικό, το διαφορετικό. Κάθε σχεδιαστική μας προσπάθεια οδηγείται από την ανάγκη έκφρασης μιας ιδέας, η οποία διαμορφώνεται και διαμορφώνει τον ίδιο τον αποδέκτη του παραγόμενου προϊόντος. Η ιδέα αυτή,  γεννιέται από την βαθειά πεποίθηση πως το σωστό design μπορεί και πρέπει να βελτιώνει την καθημερινότητα μας.

WE THINK.

Για να αποκτήσει μια ιδέα ένα στέρεο πλαίσιο απαιτείται γνώση και φαντασία. Η επαρκής γνώση των διαθέσιμων μέσων και ο δημιουργικός χειρισμός των υπαρχόντων περιορισμών, προσφέρουν τους απαραίτητους άξονες για να αποφασισθεί ο κατάλληλος τρόπος μετασχηματισμού μιας αρχικής  ιδέας, σε design.

WE CREATE.

Ο απόλυτος σεβασμός μας στον σχεδιασμό ενός project εκδηλώνεται με την άρτια κατασκευή του τελικού προϊόντος. Διαθέτουμε προγραμματισμό, υπευθυνότητα και προπάντων μεράκι για παραδοθεί ένα έργο όπως σχεδιάστηκε, με την απαιτούμενη ποιότητα και στον σωστό χρόνο.

ABOUT US

Η αγάπη και ο σεβασμός γύρω από τη διαβίωση μέσα στο κτισμένο περιβάλλον και τη σωστή διαμόρφωση του μας οδήγησαν το 2009 στην δημιουργία του ΟFFICE4. Το αρχιτεκτονικό μας γραφείο παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις των σχεδιαστικών και κατασκευαστικών μεθόδων, των υλικών αλλά και των αλλαγών στον τρόπο ζωής του σύγχρονου ανθρώπου.  Παράλληλα διαθέτουμε την φαντασία, την γνώση και την εμπειρία να σας βοηθήσουμε να ορίσετε το περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείστε, είτε πρόκειται για νέα κατασκευή είτε για ανακαίνιση ή απλή διακόσμηση,   γύρω από τις προσωπικές ανάγκες αισθητικής και λειτουργικότητας. Η βαθιά πίστη πως ακόμα και μικρές αλλαγές στο περιβάλλον του ατόμου μπορούν να οδηγήσουν σε μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητα του, μας δίνει τη δύναμη να υπηρετούμε το σωστό design και να ψάχνουμε συνεχώς νέες μεθόδους και αντιλήψεις γύρω από τις σύγχρονες ανάγκες του ατόμου.

"Perfection is achieved, not when there is nothing more to add, but when there is nothing left to take away."

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Some Fun Facts

Projects Delivered
GB Project Files
Renderings
sq.m. Of Printed Graphics

Something magical happens when Simple components produce a higher level of order.

From the Blog

Παρεκκλήσι στην Πάφο

Ο αρχιτέκτονας Μιχαήλ Γεωργίου κατάφερε με έναν ιδιαίτερο τρόπο να συνδυάσει σύγχρονες μεθόδους σχεδιασμού και κατασκευής με χαρακτηριστικά στοιχεία βυζαντινής ναοδομίας και δημιούργησε αυτό το εκκλησάκι στην Κύπρο.

Read More

Χρώμα και ύπνος.

Πολλές φορές έχουμε ακούσει πως το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους, ή πως το μπλέ γαληνεύει. Υπάρχουν επιστημονικές αναζητήσεις γύρω από τα νοήματα που φέρουν τα χρώματα, ακόμα και διαγράμματα που σχετίζουν το χρώμα με περιοχές του σώματος. Είναι ικανό όμως το χρώμα, ή ένας χρωματικός συνδυασμός να επηρεάσει ένα τόσο σημαντικό ζήτημα όσο ο ύπνος;

Read More

ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ. ΕΝΑ ΑΤΥΧΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ….

Στις ακτές μιας ήσυχης λίμνης στη Βόρεια Ιρλανδία, ένας τοπικός αριστοκράτης και η γυναίκα του αποφάσισαν να χτίσουν μια κατοικία. Παρ’ όλο που και οι δύο ήταν παθιασμένοι με την αρχιτεκτονική, ο υποκόμης Μπανγκόρ και η λαίδη Αν Μπλάι ανακάλυψαν ότι δεν μπορούν να συμφωνήσουν ως προς την επιλογή του κατάλληλου στυλ. Ο Υποκόμης ήταν κλασικιστής. Ήθελε κάτι με τρία εξώστεγα, συνδεδεμένους κίονες, Παλλαδιανές αναλογίες και παράθυρα επιστεγασμένα με  τριγωνικά αετώματα. Ήθελε δηλαδή ένα κτίριο όπως στην φωτογραφία που ακολουθεί.

Read More

HAPPY CLIENTS

Come and Work with Us

Contact Info

 • Kap. Goni 20, Kalamaria, Thessaloniki
 • +0030 2313 016605
 • contact
 • www.office4.gr
 • ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ  ΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
 • ARCHITECTURE INTERIOR DESIGN 3D VIZUALIZATION

 

office 4